Choď na obsah Choď na menu
 


Hollywood Undead

10. 4. 2011

Najpecka skupina aká tu kedy bola. Úžasný mix rocku a rapu (mojich dvoch najobľúbenejších žánrov), aký produkuje len veľmi málo skupín. Kvalita songov je neuveriteľná - buďme ku sebe úprimný, skoro každý rocker/rapper má viacero oničom nudných songov, aj pri kúpe albumu sa nám nikdy nepáčia všetky songy... No pri HU to neplatí! Každý ich song je super (ok, niektorím ľuďom sa poniektoré ich pesničky nepáčia, no mne osobne sadli všetky)! A tie ich najlepšie sú presne tie pecky, po ktorých sa cítite kompletne a zistíte, že presne takú pesničku ste vždy chceli počuť. Navyše, ich masky sú niečo, čo ich kompletne odlišuje od všetkých ostatných skupín a vedia ich rozoznať aj úplní neznalci! Taktiež to pomáha ku rozoznávaniu spevákov navzájom - každý z nich má svoj vlastný štýl.

Členovia:
Charlie Scene - hlavná gitara, štýlu "Mr. Bananas" - nemá masku, ale slnečné okuliare a šatku (pôvodne mexický vak). Alkoholik :D. Má agresívny hlas a s ním ladiace ego, takže jeho texty pôsobia pravým gangsta štýlom. A ku tomu má ešte super flow.
Johnny 3 Tears - Skrátene J3T, jeho motto je "Faith". Modrá maska so symbolickým motýľom a trojkou, často sa prezentuje ako námorný kapitán, v čom je perfektný a originálny. Nehrá na žiadny nástroj, čisto spieva - no jeho hlboko emotívny hlas je niečo, čo sa len tak nevidí.
Funny Man - "King kong" skupiny, nehrá na nič a v podstate ani veľa nespieva. No keď treba, aby v pesničke spieval jazzman, fanúšička alebo trebárs aj Santa Claus, vtedy je nenahraditeľný - jeho hlas je nesmierne originálny. Nemá masku, len čisto čiernu látku cez tvár.
J-Dog - "Dogmas", zakladateľ skupiny spolu s bývalým členom Deucom. Hrá na rytmickú gitaru, klávesy, po najnovšom aj basovú gitaru a ku tomu je ešte aj hlavný producent. S jeho bielou maskou s vypálenými očami a bankovkou cez ústa má akýsi "street" gangsta štýl, hlas má podobný tomu J3Tovmu, akurát má menej emócií.
Danny - " ", najnovší člen skupiny, nahradil Deuca po tom, čo ho vyhodili. Nosí zlatú masku s krížom a spieva všetky refrény - a to fakt dobre, perfektne pôsobí najmä na videoklipoch. Jeho hlas sa pomerne podobá Deucovmu, ale je trochu hrubší.
Bývalí členovia:
Da Kurlzz - bubeník štýlu "Loud Mouth" - texty nemá skoro žiadne, ale keď nejaké má, tak ich prekričí ako nikto! Biela rozpoltená maska, napoly dobro napoly zlo a rozcuchané vlasy dokonale ladia ku jeho chaotickému štýlu. Opustil HU v 2017.
Deuce - opustil HU len v 2010, spieval všetky refrény, bielomodrá maska s prelepenými ústami červenou páskou.
Shady Jeff - Bol len pri zrode HU, opustil ich veľmi skoro. Nosil namiesto masky šatku - keď odišiel, prebral mu ju Charlie scene.

Albumy:
Štúdiové:
2008: Swan Songs
2011: American Tragedy
Live:
2009: Desperate Measures
EP:
2009: Swan Songs B-Sides - EP
2010: Swan Songs Rarities - EP

a zopár novších! Aby som vás neunudil dlhým textom, krátka úloha pre vás - nájdite na wikipédii článok o HU a ich aktuálne albumy a podeľte sa o ne v komentároch!



Chcete nejaké návrhy na super songy od nich? Nenechám sa prosiť.
Swan Songs
Undead - Rocková bomba!
No.5 - Super party pecka.
Christmas in Hollywood - Vianočný vtipný song :)
Young - Pieseň, z ktorej emócie priamo prskajú!
California - Tiež jedna z úžasných party peciek!
Everywhere i go - Predstava ideálneho rána podľa Charlie Scena :D (hrozná kvalita)
Swan Songs B-Sides - EP
Circles - Aj niečo pomalé... (klip si nevšímať :D)
Desperate Measures
Immigrant Song - Často kritizovaný Led Zeppelin cover - čo vy na to? Vzhľadom na kritiku song nakoniec stiahli z Youtube a ostala iba jeho fanúšikovská nightcore verzia.
American Tragedy
Hear Me Now - Prvý song s Dannym, úžasné video kde vidno charakteristiku každého člena
Been to Hell - Megasilný song štýlu Undead!
Glory - Náhodný peckový song z nového albumu
Lights Out - Diss deuca? Či nie? Každopádne hardcore rock!
Tendencies -Rýchla evil šupa!
Pour me - Super pohodovka.
Lump Ya Head - SWING!!! Treba k tomu ešte niečo dodať? :D

Tak dúfam, že sa vám článok zapáčil, a spolu s ním aj táto úžasná skupina. HU4L UNDEAD ARMY!!!





 

BlueBoard.cz